Τρίκαλα: Η Δημοτική Αστυνομία και κάτοικοι του Ριζαριού έσωσαν ένα σκυλάκι

Με την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων συνέπεσε η διάσωση από τη Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων, ενός παγιδευμένου σε φρεάτιο σκύλου. Τη Δημοτική Αστυνομία κάλεσαν κάτοικοι της περιοχής Ριζαριού, για να καταγγείλουν ότι ακούνε επίμονο κλάμα σκύλου.

Στελέχη της μετέβησαν στο Ριζαριό και με τη βοήθεια των κατοίκων εντόπισαν τον σκύλο, ο οποίος είχε παγιδευτεί σε ένα φρεάτιο βάθους 2 μέτρων. Το πρόβλημα ωστόσο ήταν ότι στο βάθος του φρεατίου υπήρχε έξοδος σε κάθετο αγωγό ομβρίων υδάτων, όπου κρυβόταν το σκυλάκι σε όλη τη διάρκεια της επιχείρησης.Τρίκαλα: Η Δημοτική Αστυνομία και κάτοικοι του Ριζαριού έσωσαν ένα σκυλάκι

Περίοικος που φρόντισε να δώσει τροφή στο σκυλάκι και γείτονες, βοήθησαν το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, που, μαζί με εθελοντή πυροσβέστη (εκτός υπηρεσίας) έκλεισαν την έξοδο προς τον αγωγό και με κατάλληλα εργαλεία ανέσυραν τον μικρό, όμορφο σκύλο, που πλέον τυγχάνει φροντίδας.

Η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων, σε αυτόν τον όχι και τόσο συνηθισμένο ρόλο, ευχαριστεί κάθε πολίτη που με τη συνεισφορά του συνέβαλε στη διάσωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος