Το ΚΚΕ στο πλευρό των πληγέντων από την κακοκαιρία στην Θεσσαλία

Στα χωριά των Φαρσάλων, Υπέρεια, Ανωχώρι, Πολυνέρι και Βαμβακού που επλήγησαν από την κακοκαιρία, περιόδευσε  κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Γιώργο Λαμπρούλη.

Το κλιμάκιο  αντίκρισε τις μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες που θάφτηκαν κάτω από τόνους νερού και λάσπης, μίλησε με κατοίκους για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν όταν αναγκάστηκαν να  εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και ενημερώθηκε για  τα προβλήματα που σημειώθηκαν σε ποιμνιοστάσια, δρόμους και αρδευτικά δίκτυα.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εκτιμώντας την κατάσταση έκανε λόγο “για  έλλειψη σχεδίου, μέσων, κονδυλίων, αντιπλημμυρικών υποδομών και υποδομών πρόληψης από την πολιτεία αλλά και για “μπαλώματα” που έγιναν μετά τον Ιανό και αποδείχθηκαν πολύ λίγα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να θωρακίσουν την περιοχή”.

Παράλληλα εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στους πληγέντες  και στις διεκδικήσεις τους  “για άμεσες και στο 100% αποζημιώσεις, αποκατάσταση των ζημιών, υλοποίηση  αντιπλημμυρικών έργων με ευθύνη του κράτους, της Περιφέρειας, χωρίς ΣΔΙΤ και ιδιώτες,  για να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος