Τίμησε το Κιλελέρ η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Την εξέγερση των κολίγων τίμησε σήμερα η ΠΕΜ στο Κιλελέρ, στέλνοντας συγχρόνως μήνυμα για συνέχιση των αγώνων καθώς τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου παραμένουν άλυτα και αυξημένα.

Τίμησε το Κιλελέρ η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ και μέλος της ΠΕΜ, Ρίζος Μαρούδας επεσήμανε “πως για το οργανωμένο αγροτικό κίνημα το Κιλελέρ αποτελεί φάρο για την οργανωμένη δράση και τα συμφέροντα των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων.. Πάνω από όλα το Κιλελέρ στέλνει το μήνυμα πως ότι κατακτήθηκε ήταν αποτέλεσμα αγώνων και θυσιών αλλά και οργάνωσης, αφού χωρίς δυνατούς Αγροτικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες δεν μπορούν να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα”.

Τίμησε το Κιλελέρ η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Αναφερόμενος στα σημερινά προβλήματα τόνισε “πως κάθε χρόνο εγκαταλείπουν την παραγωγή 17.500 αγρότες”, καλώντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συσπειρωθούν στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων ώστε να τιμήσουν την εξέγερση των κολίγων πριν από 113 χρόνια.

Τίμησε το Κιλελέρ η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Μετά την κατάθεση στεφάνων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός της σιδηροδρομικής γραμμής στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος