Τα ΚΑΠΗ του δήμου Λαρισαίων γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας

Δυναμικό παρόν έδωσαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων στο κάλεσμα της εκδήλωσης που έγινε στο Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ’ ( έπεται και στα υπόλοιπα), με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας. Η εκδήλωση αυτή σηματοδότησε ταυτόχρονα και την έναρξη της αυλαίας των ΚΑΠΗ ύστερα από μία μακρά περίοδο διακοπής της λειτουργίας τους λόγω της πανδημίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στα ΚΑΠΗ παρουσίασε η κ. Δημ. Κωστοπούλου, προϊσταμένη των ΚΑΠΗ.
Με ομιλίες αφιερωμένες στο χρονικό της ημέρας ξεκίνησε ο εορτασμός. Οι εκπαιδευτικοί Θ. Αργυροπούλου για το Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ , η κ. Ε. Παπαχατζή για το Δ΄ΚΑΠΗ και η κ. Λ. Καλιάμη για το Γ΄ΚΑΠΗ μίλησαν και τόνισαν μεταξύ των άλλων πως το ηλικιωμένο άτομο πρέπει να κρατηθεί αυτόνομο, ισότιμο και ενεργό μέλος της κοινωνίας.
Τα ΚΑΠΗ του δήμου Λαρισαίων γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας
Τη σκυτάλη για το Α΄& Β ΄ πήρε η ερασιτεχνική μουσική ομάδα αποτελούμενη από τον κ. Γ. Αργυρόπουλο (φλογέρα και τραγούδι), την κ. θ. Αργυροπούλου, τον Ν. Νικόλαο, την Α. Καρακαξά και τον Αχ. Γεωργόπουλο, οι οποίοι τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα συνεπαίρνοντας τους παραβρισκόμενους σε αυτά τα μουσικά μονοπάτια. Αντίστοιχα στο Γ΄ΚΑΠΗ ο κιθαρίστας Τ. Νοτόπουλος παρέσυρε τους παριστάμενους σε ένα έντεχνο μουσικό ταξίδι.
Τα ΚΑΠΗ του δήμου Λαρισαίων γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας
Στη συνέχεια το κέφι , σε όλα τα ΚΑΠΗ, σταδιακά ανέβασαν οι ερασιτέχνες μουσικοί και παλιά μέλη των ΚΑΠΗ ο κ. Απ. Γκιόλβας Απόστολος (ακορντεόν και τραγούδι) και ο κ. Θαν. Καράνης (τραγούδι).
Στο Γ΄ΚΑΠΗ παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής και Πρόνοιας κ. Σωτ. Βούλγαρης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, η κ. Ειρ. Χατζούλη, πρόεδρος της 3ης κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, η οποία επίσης χαιρέτισε τα μέλη του Γ΄ΚΑΠΗ, η Αντιπρόεδρος της 3ης κοινότητας κ. Α, Τζιότζιου και η υπεύθυνη γραφείου της 3ης κοινότητας κ. Β. Αναστασίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος