ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Aρχή ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας οι εκλογές της 15ης Μαΐου

Ως την αρχή για την δημιουργία μιας ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας χαρακτήρισαν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Άννα Βαγενά και Βασ. Κόκκαλης με τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής, Βασ. Ζωγράφο, τις εκλογικές διαδικασίες της 15ης Μαΐου για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης τύπου, απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογικές διαδικασίες, την Κυριακή 15 Μαΐου.
“Με τη συμμετοχή τους οι πολίτες μπορούν να φέρουν την πολιτική αλλαγή”, τόνισε μεταξύ άλλων ο συντονιστής της Ν.Ε. του κόμματος Β. Ζωγράφος, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγενά υπογράμμισε ότι οι εκλογές αφορούν όλη την κοινωνία.

“Είναι μια διαδικασία ανοιχτή στην κοινωνία. Για πρώτη φορά έχουμε εκλογή προέδρου από τη βάση σε ένα κόμμα της Αριστεράς”, διευκρίνισε η κ. Βαγενά, καλώντας όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις διαδικασίες ασχέτως αν είναι μέλη ή όχι του ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσουν.
Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κόκκαλης, αφού άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι “δεν θέλει να ανακουφίσει την κοινωνία”, αναφέρθηκε στο αξιόπιστο σχέδιο αντιμετώπισης της οικονομικής λαίλαπας του ΣΥΡΙΖΑ. “Δημιουργούνται όροι μιας νέας δημοκρατικής διακυβέρνησης για τους πολίτες που δεν αντέχουν άλλο. Αυτούς καλούμε να προσέλθουν στις κάλπες στις 15 Μαΐου για να διαμορφώσουμε μια νέα αρχή κοινωνικής πλειοψηφίας”, κατέληξε ο κ. Κόκκαλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος