ertnews.gr

Συνταξιούχοι Θεσσαλίας: Δεν πάει άλλο – Αυξήσεις εδώ και τώρα

10/06 09:41
Συνταξιούχοι Θεσσαλίας: Δεν πάει άλλο – Αυξήσεις εδώ και τώρα

Για “τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι συνταξιούχοι λόγω του κύματος της ακρίβειας σε όλους τους τομείς”, μίλησαν οι εκπρόσωποι των Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στο πλαίσιο της πανθεσσαλικής σύσκεψης όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνταξιούχων της Θεσσαλίας. Στόχος της πανθεσσαλικής σύσκεψης η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 24 Ιουνίου.

Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων τόσο της Θεσσαλίας, ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και διευκρίνισαν ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί καθιστούν αναγκαία περισσότερο από ποτέ την χορήγηση αυξήσεων στους συντξαχιούχους εδώ και τώρα, καθώς και την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης που περικόπηκαν λόγω των μνημονίων.

Συνταξιούχοι Θεσσαλίας: Δεν πάει άλλο – Αυξήσεις εδώ και τώρα

Οσον αφορά την πανελλαδική συγκέντρωση των Συνταξιουχικών Οργανώσεων στην Αθήνα, στις 24 Ιουνίου, στις 11 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος και την πορεία προς το Πρωθυπουργικό Μέγαρο, θα αναχωρήσουν λεωφορεία από κάθε θεσσαλικό νομό, τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν τους συνταξιούχους στην πρωτεύουσα.

Οι εκπρόσωποι των Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Θεσσαλίας ξεκαθάρισαν ότι “χωρίς αγώνες δεν πρόκειται να κερδηθεί τίποτα” και απηύθυναν παράλληλα κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 24ης Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version