Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με φορείς της Κοινότητας Βασιλικής

Με τον δήμαρχο Μετεώρων, Θεόδωρο Αλέκο, συναντήθηκαν σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικής Απόστολος Βλαχοδήμος παρουσία και των μελών τοπικού συμβουλίου, Βάϊα Κολώνα, Αλέξανδρο Καραγιάννη και Στέργιο Μαργέλο, καθώς και του προέδρου του συνεταιρισμού Βασιλικής Παναγιώτη Πανάγο και του αντιπρόεδρου του Τ.Ο.Ε.Β Βασιλικής Ευάγγελο Καραγιάννη.

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με φορείς της Κοινότητας Βασιλικής

Επίσης, στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων Γεώργιος Θώμος και οι αντιδήμαρχοι Δημήτριος Κόττης Δημήτριος και Δημήτριος Λύπας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε αιτήματα και επιμέρους προβλήματα που δημιουργούνται με την κατασκευή της Ε65 στην περιοχή της Βασιλικής.

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με φορείς της Κοινότητας Βασιλικής
Ο δήμαρχος Θεόδωρος Αλέκος , όντας γνώστης των περισσοτέρων δυσκολιών που παρουσιάστηκαν και προκύπτουν με την έναρξη και την συνέχιση των εργασιών της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου της Ε65, ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους φορείς στην συνάντηση, ότι όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου Μετεώρων αιρετοί, υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και ο ίδιος προσωπικά έχουν μεριμνήσει μιλώντας και ενημερώνοντας την κατασκευάστρια εταιρία αλλά και τους αρμόδιους φορείς ( Υπουργείο Υποδομών ) για την άμεση εξεύρεση λύσεων.
Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε στους φορείς της Βασιλικής , πως οποιαδήποτε επιπλέον παρέμβαση θα χρειαστεί να γίνει , θα μεριμνήσει ο ίδιος προσωπικά γνωστοποιώντας τα τυχόν προβλήματα και ζητώντας την λύση αυτών, από όλους τους υπεύθυνους του έργου, όχι μόνο για την περιοχή της Βασιλικής αλλά και για όλο το Δήμο Μετεώρων που κατασκευάζεται ο αυτοκινητόδρομος Ε65.
Τονίστηκε ότι ο Δήμος Μετεώρων όπου μπορεί να δώσει λύσεις με δικά του μέσα ( μηχανήματα και έμψυχο δυναμικό ) θα παρέμβει σε συνεργασία με τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια και όλους τους φορείς των τοπικών κοινωνιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος