Σύλλογοι Γονέων 10ου Γυμνασίου και 27ου Δημοτικού: Yπέρ της δημιουργίας της πλατείας στη συνοικία του Ιπποκράτη

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της δημιουργίας της πλατείας στη συνοικία του Ιπποκράτη από την δημοτική αρχή της Λάρισας ζητούν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 10ου Γυμνασίου Λάρισας και 27ου Δημοτικού Λάρισας, ένα θέμα το οποίο ανακυκλώνεται τα τελευταία 30 χρόνια.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων: “Μπορεί τα παιδιά μας στο 10ο Γυμνάσιο να χαίρονται την ενεργή τους συμμετοχή στις δράσεις Ανακύκλωσης (ρούχων, καπακιών κ.λπ.), μπορεί οι οικογένειες της γειτονιάς μέσα από τις δράσεις του σχολείου να χαιρόμαστε που η νέα γενιά δείχνει σε όλους μας το δρόμο για το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και στο νόημα της κυκλικής οικονομίας … αλλά δεν ξεχνάμε.
Εμείς οι γονείς δεν ξεχνάμε και την ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ… υποσχέσεων! Η Ανακύκλωση 30 χρόνων υπόσχεσης για την κατασκευή της πλατείας της Ηρακλειανού στην συνοικία Ιπποκράτη είναι η πιο πετυχημένη “ανακύκλωση” στην πόλη μας. Δεν θα επεκταθούμε σήμερα στην υποσχέσεις για απρόσκοπτη πρόσβαση της συνοικίας προς το κηποθέατρο και στην αναμόρφωση της οδού Λαμπράκη (τα 70 εκατ. ευρώ που θα πέσουν σε έργα δεν την περιλαμβάνουν). Αυτή είναι υπόσχεση μόνο 10 χρόνων. Αλλά αν ανακυκλώναμε τα σκουπίδια μας όπως ανακυκλώνουν 30 χρόνια την υπόσχεση για την κατασκευή πλατείας στην Ηρακλειανού απέναντι από τα σχολεία, θα ήμασταν η πιο καθαρή πόλη της Ευρώπης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος