Συλλαλητήριο του ΕΚΛ στις 14 Δεκεμβρίου για ακρίβεια, προϋπολογισμό

Με συλλαλητήριο, την Τρίτη 14 Δεκέμβρη στις 6:30 μμ, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας με αιχμή του δόρατος την ακρίβεια αλλά και τον προϋπολογισμό για το νέο έτος.

Παράλληλα έχουν αποφασιστεί αντίστοιχες δράσεις διαμαρτυρίας τόσο από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, όσο και από τα Σωματεία των συνταξιούχων για τις ανατιμήσεις στο ρεύμα και την υγεία. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 10:00πμ θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΕΗ με βασικό αίτημα την άμεση μείωση της τιμής του ρεύματος τουλάχιστον στο 50% και “να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα”.

Επίσης οι Σύλλογοι των Συνταξιούχων διοργανώνουν κινητοποίηση στις 14 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί στην είσοδο του ΚΥ Λάρισας (πρώην ιατρεία του ΙΚΑ), για το οποίο υποστηρίζουν ότι “η συγκεκριμένη δομή είναι μόνο τυπικά Κέντρο Υγείας κι ενώ αποτελεί το μόνο ΚΥ μέσα στην πόλη δεν έχει καν 24ωρη λειτουργία. Οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού σε συνδυασμό με το γεγονός πως έχει μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο έχει σαν συνέπεια, για να κλείσεις ραντεβού ακόμη και με παθολόγο να χρειάζονται 1,5 – 2 μήνες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος