Στον Κ. Αγοραστό το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λάρισας

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό είχαν τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων Φωτεινή Μυσιρλή,  Παύλος Χατιλάρης και Δήμητρα Σιέρρα.

Οι νέοι παρουσίασαν στον Περιφερειάρχη τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας,  καθώς και τις έως τώρα δράσεις του. Επίσης, τον ενημέρωσαν για το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα και του παρέδωσαν επίσημη πρόσκληση να παρευρεθεί στην κεντρική εκδήλωση της διοργάνωσης

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν επίσης ζητήματα που απασχολούν τους νέους, όπως είναι η ανεργία, οι επιχειρηματικές προοπτικές, η κλιματική αλλαγή και η αποστασιοποίηση των νέων από τα κοινά.

Ο κ. Αγοραστός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την πορεία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, δηλώνοντας πως θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα τόσο ο ίδιος όσο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την πρόταση, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας να μπορέσουν από κοινού μελλοντικά να συνεργαστούν για διοργανώσεις δράσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος