ertnews.gr

Στις εθνικές οδούς οι αγρότες

16/01 15:26
Στις εθνικές οδούς οι αγρότες

Μπλόκα στις εθνικές οδούς θα ξεκινήσουν να στήνουν οι αγρότες  από τη Δευτέρα 22 έως το Σάββατο  27 Ιανουαρίου. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε λίγο νωρίτερα η γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων που συνεδρίασε σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Παράλληλα αποφασίστηκε η διοργάνωση μεγάλου συλλαλητηρίου στις 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της  Agrotica.

Οι αγρότες φέρονται αποφασισμένοι να προβούν και φέτος σε δυναμικές κινητοποιήσεις διεκδικώντας λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το κόστος παραγωγής, τον ΕΛΓΑ και τους πλειστηριασμούς.

Στις εθνικές οδούς οι αγρότες

Τα μέλη της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής απηύθυναν κάλεσμα στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πλαισιώσουν τους αγώνες των αγροτών και να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις, διεκδικώντας λύσεις στα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ  και χρόνια τον αγροτικό πληθυσμό και τους οδηγούν στην εξαφάνιση.

Στο μεταξύ στο πλαίσιο του καλύτερου συντονισμού των κινητοποιήσεων συνεχίζονται οι συσκέψεις και η ενημέρωση των αγροτών  στα χωριά. Πριν από την έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους η ΕΟΑΣΝΛ διοργανώνει δυναμικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version