Στις 2 Απριλίου στο Κλειστό του Αλκαζάρ το 9ο Zumbathlon

Την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 12:00 μμ. έως τις 14:00 μμ. το μεσημέρι η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Τεμπών διοργανώνουν το 9ο ZUMBATHON στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Το Zumbathon είναι μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανοιχτή σε μικρούς και μεγάλους με είσοδο ελεύθερη που συμμετέχουν 20 πιστοποιημένοι ZUMBA Instructors (εκπαιδευτές) από όλη την Ελλάδα.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι συνδιοργανωτές σημείωσαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Τεμπών διοργανώνουμε για 9η χρονιά ένα ξεχωριστό γεγονός στο Κλειστό Γυμναστήριου του Αλκαζάρ. Είκοσι ειδικά πιστοποιημένοι εκπαιδευτές συμμετέχουν στο Zumbathon. Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που γίνεται για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Λάρισας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό».

Θάνος Αδαμόπουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών & Συντηρήσεων Υπαίθριων Χώρων Δήμου Λαρισαίων: «Αυτή την Κυριακή ενώνουμε όλες τις δυνάμεις μας για ένα μεγάλο σκοπό. Την Κυριακή είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Ευαισθητοποίησης Ατόμων με Αυτισμό, η Περιφέρεια, ο Δήμος Λαρισαίων, ο Δήμος Τεμπών, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας και ο Σύλλογος ZUMBA διοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση και θέλουμε να έχει μεγάλη συμμετοχή γιατί γίνεται για καλό σκοπό».

Γιώργος Μανώλης, Δήμαρχος Τεμπών: «Διοργανώνουμε την Κυριακή 2 Απριλίου μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός. Όλοι μαζί στηρίζουμε αυτή την εκδήλωση που γίνεται για καλό σκοπό και καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει. Είμαστε δίπλα στους συλλόγους και στηρίζουμε πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο τους τον άνθρωπο και τις ανάγκες τους. Ειδικά στεκόμαστε δίπλα στα άτομα με αναπηρία και θα είμαστε όλοι εκεί να κάνουμε αυτή τη διοργάνωση ακόμη πιο δυνατή».

Νατάσσα Αλεξάνδρου, Υπεύθυνη Διοργάνωσης:«9ο ZUMBATHON Λάρισας σημαίνει εννιά προσφοράς, με πολύ κέφι και χορό. Πρόκειται για κόσμο από όλη την Ελλάδα που έρχεται στην πόλη για να στηρίξουμε δομές και οργανισμούς που χρειάζονται τη στήριξη μας. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό στηρίζουμε το Ειδικό Σχολείο Λάρισας. Το στηρίζουμε δίνοντας την ψυχή μας και στηρίζουμε τη διαφορετικότητα. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας που βρίσκεται δίπλα μας και στηρίζει πάντα της εκδηλώσεις μας και ευχαριστώ το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Τεμπών κατανοούν τις ανάγκες και βοηθούν σε κάθε μας προσπάθεια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος