Στη Λάρισα για προετοιμασία στο Κολυμβητήριο της Ν. Πολιτείας οι πρωταθλητές Σουηδίας στο πόλο

Πόλος έλξης το δημοτικό Κολυμβητήριο για προπονήσεις αθλητών συλλόγων του υγρού στίβου από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο

Την πόλη της Λάρισας και τις σύγχρονες υποδομές του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας επιλέγουν για την προετοιμασία τους και προπονήσεις, ομάδες του υγρού στίβου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτές τις ημέρες βρίσκονται στη Λάρισα και κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου για την προετοιμασίας τους,  η πρωταθλήτρια ομάδα πόλο της Σουηδίας Jarfalla (Γιερφέλα), καθώς  αθλητές τεσσάρων κολυμβητικών συλλόγων από την χώρας μας και ειδικότερα ο Αθλητικός Ομιλος Παλαιού Φαλήρου και ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμακίου από την Αθήνα και ο ΑΣΒ Μαγνησιακός από το Βόλο, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούν στην πόλη μας κολυμβητές από τον ΑΠΚ Νεάπολης από τη Θεσσαλονίκη.

Την αποστολή της πρωταθλήτριας πόλο στη Σουηδία, η οποία βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας από την περασμένη Πέμπτη και θα αναχωρήσει την Μεγάλη Πέμπτη, δέχθηκε στο γραφείο του δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Βαγ. Μόρας. Ο δήμαρχος   καλωσόρισε τους Σουηδούς αθλητές στην πόλη μας. Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε επιγραμματικά για την ιστορία και τη δυναμική της Λάρισας, ενώ από την πλευρά τους οι αθλητές της Jarfalla, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας καθώς και για τη ζωντάνια της πόλης.

Στη Λάρισα για προετοιμασία στο Κολυμβητήριο της Ν. Πολιτείας οι πρωταθλητές Σουηδίας στο πόλο

Σημειώνεται ότι συνδετικός κρίκος της Σουηδικής ομάδας με την πόλη της Λάρισας είναι ο Λαρισαίος, γεννημένος στην Σουηδία, γιατρός και πολίστας κ. Αλέξανδρος Κουλουκτής, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στο ΝΟΛ, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική ομάδα πόλο της Σουηδίας. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο επίσης πολίστας του ΝΟΛ κ. Γιώργος Στεργίου, με τον δήμαρχο να εύχεται στους αθλητές του ΝΟΛ άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. 

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η επιμονή της δημοτικής αρχής Καλογιάννη, την περασμένη τετραετία, για ολοκλήρωση των υποδομών στη Νέας Πολιτεία, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ήταν στην απολύτως σωστή κατεύθυνση αφού η ολοκλήρωση της άρτιας υποδομής έχει φέρει στην πόλη μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις (πχ. Παγκόσμια Πόλο κορασίδων) αλλά και αθλητικούς συλλόγους για προπονήσεις.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος