Στέλλα Μπίζιου: Γιορτάζουμε και τιμούμε τους Έλληνες μαχητές των αιθέρων

«Σήμερα, στην εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Σήμερα τιμούμε τους άνδρες και τις γυναίκες της Πολεμικής μας Αεροπορίας, τους άγρυπνους φύλακες των αιθέρων μας που με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα καθήκοντος αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις και μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε ασφαλείς. Τους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την μεγάλη τους συνεισφορά στην υπεράσπιση της Πατρίδας και της Ελευθερίας μας».

Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, κατά την συμμετοχή της στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην 110 Πτέρυγα Μάχης Λάρισας, προς τιμήν του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ.

«Στηρίζουμε έμπρακτα την άμυνα της χώρας μας μέσα από την αναβάθμιση του ιπτάμενου στόλου μας. Είμαστε περήφανοι για τα άξια στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στην ανδρεία και το σθένος τους.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε άνδρες και γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας. Και καλές προσγειώσεις πάντα!», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος