Σήμερα τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμου

Τα ονομαστήρια του άγει σήμερα, γιορτή του Αγίου Ιερωνύμου του πενταγλώσσου, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος.

Το πρωί εψάλη  αρχιερατική θεία λειτουργία στον  Μητροπολιτικό Ναό του  Αγίου Αχιλλίου, ιερουργούντος του κ. Ιερώνυμου

Ο Μητροπολίτης  Λαρίσης θα δεχθεί τις ευχές κλήρου και λαού στο Επισκοπείο από τις 6 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης  “μπορούν να προσέλθουν όλοι οι πιστοί για να εκφράσουν τις ευχές τους και ιδίως, τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και οι Επιτροπές Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων των υπολοίπων Αρχιερατικών Περιφερειών”
Ευχές από την βουλευτή Αννα ΒαγενάΣε δηλώσεις της για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη, η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

“Σήμερα, είχα την τιμή και τη χαρά να παραβρεθώ στο γεύμα που παρέθεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, επ’ ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής. Του εύχομαι να είναι γερός και δυνατός και να υπηρετεί πάντα με την ίδια αξιοσύνη το λειτούργημά του.

Η χαρά μου είναι διπλή, γιατί γιόρτασα κι εγώ μαζί του τα 75α γενέθλιά μου. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να είμαι γερή και να τα γιορτάσω στην πόλη που γεννήθηκα, στην αγαπημένη μου Λάρισα, ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος