Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: «Οι εργασιακές αλλαγές και το πλαίσιο των όρων αμοιβής & εργασίας»

Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Οι εργασιακές αλλαγές και το πλαίσιο των όρων αμοιβής & εργασίας» την Τετάρτη 8 Ιουνίου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω στις νέες αλλαγές που έγιναν στη μισθοδοσία των υπαλλήλων, τον νέο κατώτατο μισθό, τις άδειες των εργαζομένων αλλά και τα έντυπα του Εργάνη που προκύπτουν ως υποχρεώσεις της επιχείρησης καθ’ όλη τη διάρκεια του μισθολογικού έτους.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη από τα τμήματα λογιστηρίων των επιχειρήσεων, προϊστάμενοι τμημάτων αλλά και εργαζόμενοι που θέλησαν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις εργασιακές αλλαγές που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου κ. Ραπανάκης Πέτρος μετέδωσε τις γνώσεις του και εξήγησε αναλυτικά όλες τις αλλαγές και τους νόμους σχετικά με τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων απέναντι στους εργαζομένους τους.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών αυτών τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και διεπιχειρησιακά.

Πληροφορίες: 2410555507

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος