Σεμινάριο πρώτων βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στον Αμπελώνα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨ μετά την επιτυχή διεξαγωγή των δύο σεμιναρίων και τις αυξημένες ανάγκες παρακολούθησης αποφάσισαν την διεξαγωγή 3ου σεμιναρίου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας. Το σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 16:00 21:00.

Τόπος διεξαγωγής η αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα. Η παρακολούθηση του θα είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Ο αριθμός των συμμετεχόντων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΚΑΒ είναι πενήντα (50) άτομα.
Κατά συνέπεια θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής. Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άτομα που έχουν παρακολουθήσει ανάλογα σεμινάρια.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πολιτών, επαγγελματιών του Αμπελώνα, αλλά και εκπαιδευτικών των σχολείων του Αμπελώνα, στην παροχή πρώτων βοηθειών και στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση – ΚΑΡΠΑ.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το 3ο σεμινάριο, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους με τους παρακάτω τρόπους:
1.Συμπλήρωση Φόρμας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/1xf-NoUAwsE9ueFSo2JcrSwiGjH7s6xvJfsDs5iDIeAY/edit?hl=EL
( κλικ πάνω στον σύνδεσμο και συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται).
2. Με email. Στα παρακάτω email: seaa_i_elpida@hotmail.com και gkouk61@gmail.com δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση κατοικίας – Επάγγελμα – Σταθερό τηλέφωνο – Κινητό τηλέφωνο και email και αν έχετε παρακολουθήσει άλλο σεμινάριο.
3. Τηλεφωνικά. Στα τηλέφωνα 6932658217 κ. Γιαννόπουλος Ιωάννης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και 6937287172 κ. Κουκούλης Γεώργιος, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος