Ποδηλατάδα στη Λάρισα με τους “Χρωμοσομούληδες”

Απογευματινή ποδηλατάδα από το κέντρο της Λάρισας προς τη Δημοτική Πινακοθήκη, παρέα με τους “Χρωμοσωμούληδες” του “Κύκνου” ,του Συλλόγου Γονέων και φίλων ατόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλίας.

Ποδηλατάδα στη Λάρισα με τους “Χρωμοσομούληδες”

Οι φίλοι του ποδηλάτου συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία και έκαναν βόλτα μέχρι το Μουσείο Κατσίγρα, σε μια ποδηλατάδα που εντάσσεται στο πλαίσιο του τριήμερου φόρουμ που φιλοξενεί η Λάρισα, από αύριο και για τρεις μέρες με θέμα το ποδήλατο.

Ποδηλατάδα στη Λάρισα με τους “Χρωμοσομούληδες”

Ο Ντίνος Διαμάντος, αντιδήμαρχος βιώσιμης κινητικότητας, επεσήμανε ότι “η Λάρισα, η πόλη του ποδηλάτου, φιλοξενεί ένα τριήμερο φόρουμ ποδηλασίας, μια πανδαισία από γνωριμία με το ποδήλατο. Προπομπός αυτού του τριημέρου είναι η σημερινή ποδηλατάδα, μια ποδηλατάδα με κοινωνικό μήνυμα, για την αναπηρία, για το σύνδρομο Down, με το μήνυμα ποδηλατούμε ξεχωριστά, με τους «Χρωμοσομούληδες» του Κύκνου. Δίνουμε λοιπόν και την ευεξία και το κοινωνικό μήνυμα στην ποδηλατάδα αυτή που καταλήγει απόψε στη Δημοτική Πινακοθήκη, σε μουσική εκδήλωση και κλήρωση με δώρα. Πιστεύουμε ότι τα νέα παιδιά δημιουργούν άλλη κουλτούρα στη μετακίνηση στην πόλη και την Παρασκευή θα παρουσιάσουμε μια έρευνα που κάναμε για το ποδήλατο στη Λάρισα, με σημαντικά ευρήματα και πιστεύουμε ότι αλλάζουμε την κουλτούρα στην πόλη, με το ποδήλατο στο επίκεντρο“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος