Πλατύκαμπος: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των σιταριών

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου δραστηριοποιείται στη φύλαξη και εμπορία των σιτηρών, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον Συνεταιρισμό να δίνει την καλύτερη τιμή στον παραγωγό.

Πλατύκαμπος: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των σιταριών
Στην ανακοίνωσή του ο Συνεταιρισμός τονίζει ότι, “φέτος έχοντας περάσει μία πολύ δύσκολη χρονιά με αντίξοες συνθήκες όπως ο παγετός και ο καύσωνας, με μειωμένες παραγωγές και με αβεβαιότητα όσον αφορά τις τιμές, αφού κανείς δεν ανακοίνωνε κάτι συγκεκριμένο, ήρθανε και οι βροχές οι οποίες έπληξαν αρκετούς παραγωγούς του Συνεταιρισμού μας. Μετά από μία σειρά συναντήσεων, προσφορών και σκληρών διαπραγματεύσεων το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ως τιμή πώλησης των σκληρών σιταριών από τον Συνεταιρισμό τα 0,28,5€ ανά κιλό. Πράγμα που σημαίνει 0,27€ στον παραγωγό”.

Ακόμη, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, αναφέρει, “θέλω εδώ να τονίσω και να υπογραμμίσω ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών ενός συνεταιρισμού πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη. Έτσι λοιπόν επιτελώντας , εκτός από τον επιχειρησιακό ρόλο του συνεταιρισμού , και τον κοινωνικό ρόλο του, διεκδικήσαμε και τελικά καταφέραμε να απολαύσουν την τιμή των 0,27 € το κιλό και οι παραγωγοί οι οποίοι παρέδωσαν μεταβροχικά σιτάρια”.

Παράλληλα ο κ. Κοκούτσης, ευχαριστεί πρωτίστως όλους τους παραγωγούς που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν με την επιλογή τους τον Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου, όπως και τους συνεργάτες του και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος