Ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης στις 2 και 3 Απριλίου

Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών θα διεξαχθεί και φέτος ο «5ος Ορειβατικός αγώνας ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ» την Κυριακή 3 Απριλίου καθώς και ο αγώνας για παιδιά το Σάββατο 2 Απριλίου, στην Τσαριτσάνης του Δήμου Ελασσόνας.

Ο αγώνας διεξάγεται φέτος για 5η φορά με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ελασσόνας-ΟΚΠΑΠ, σε 3 μοναδικές διαδρομές απόστασης 30km, 8km για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές ορεινού δρόμου και 1km αντίστοιχα για παιδιά, με αφετηρία όλων των διαδρομών από την Κεντρική Πλατεία Τσαριτσάνης.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Ελασσόνας  Ν. Γάτσας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμμετέχουμε σε μια τόση σημαντική διοργάνωση στην κοινότητα Τσαριτσάνης, με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, όπως τους πανέμορφους και μοναδικούς κάκτους, τα διάφορα βότανα, τους παλιούς νερόμυλους κ.α.. Τέτοιου είδους διοργανώσεις μας χαροποιούν γιατί  προωθούν την υγεία, την ευεξία, την περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα και συνοχή. Σημαντικός και ο ρόλος των εθελοντών, τους οποίους και θέλω να ευχαριστήσω, οι οποίοι είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής διοργάνωσης καθώς βοηθούν ενεργά στην προετοιμασία και στη σωστή διεξαγωγή όλων των αγωνισμάτων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος