Ο Βιβλιοπόντικας πάει στο Φεστιβάλ Πηνειού

Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα και το Μουσείο Κούκλας ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους απόδραση, ανοίγοντας το σεντούκι των παραμυθιών στο ποτάμι. Γιατί το καλοκαίρι ανοίγει την όρεξη και.. τα βιβλία είναι μούρλια.

Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται:

“Ο Βιβλιοπόντικας, ο  γνωστός βιβλιοφάγος ήρωας  των παραμυθιών του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, θα κάνει τις  διακοπές  του στο ποτάμι μαζί με όλη  την ποντικοφαμίλια του.

Η ποντικίνα Τίτα Γραβιέρα, τα ποντικάκια της ο Χαρτοπόντικας και ο Κασεράκης,  καθώς και η άρτι αφιχ…θείτσα θεία Μοτσαρέλα, για να παραστεί στο Φεστιβάλ Πηνειού,  θα προσπαθήσουν  να τακτοποιήσουν τα ράφια στα δέντρα δίπλα στο κουκλοθέατρο, αλλά και να βαφτίσουν την   νεογέννητη ποντικίνα της οικογένειας στα νερά του Πηνειού.

Και το όνομα αυτής; Αυτό θα το ανακαλύψουμε, στον κρυμμένο θησαυρό του Βιβλιοπόντικα. Σας προσκαλούμε  όλους στη βάπτιση της μπέμπας μας στο Φεστιβάλ Πηνειού, ώρα 20:00 στις 21, 22, 23 & 24 Ιουνίου. Μετά τη βάφτιση θα παίξουμε κουκλοθέατρο, θα κάνουμε μακροβούτια στα βιβλία, θα φάμε άφθονο τυρί με χαρτί  και φυσικά… θα σας κάνουμε το τραπέζι”.

Το Μουσείο Κούκλας προσφέρει στα παιδιά τις συλλεκτικές κούκλες της παράστασης  και  δύο υπαίθρια κουκλοθέατρα για άφθονο παιχνίδι και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος