Νέα όργανα για υπαίθρια γυμναστική τοποθέτησε ο δήμος Φαρσάλων

Τη δυνατότητα σε πολίτες να αθληθούν στην ύπαιθρο δίνει ο Δήμος Φαρσάλων ο οποίος προμηθεύτηκε και τοποθέτησε όργανα άθλησης ενηλίκων εξωτερικού χώρου και σε δεύτερο σημείο της πόλης, στην πλατεία απέναντι από το ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

Τα όργανα, φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, αλλά και τις σημάνσεις ενημέρωσης του κοινού για τη χρήση τους, αλλά και τη χρήση του χώρου.
Στόχος, είναι η δημιουργία χώρων εκγύμνασης στο Δήμο, ελεύθερων στην πρόσβαση, δωρεάν στη χρήση, σε κατάλληλο φυσικό περιβάλλον που να προδιαθέτει για φυσική άσκηση, εύκολα προσβάσιμο και πλησίον σημείων συχνής διέλευσης πεζών και περιπατητών, τόσο για την κοινωνική επιτήρηση των οργάνων όσο και για το αίσθημα ασφάλειας των χρηστών.
Νέα όργανα για υπαίθρια γυμναστική τοποθέτησε ο δήμος Φαρσάλων
«Είναι μία τάση που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια σε όλους τους μεγάλους Δήμους της χώρας μας και πιστεύουμε πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Γι’ αυτό και προχωρήσαμε και στην τοποθέτηση οργάνων και σε δεύτερο σημείο της πόλης μας. Τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής δίνουν τη δυνατότητα σε πολίτες που το επιθυμούν να γυμνάσουν το σώμα τους με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Πρέπει να ενθαρρύνουμε την κοινωνία προς την άθληση και στο πλαίσιο αυτό στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε κι άλλους τέτοιους αντίστοιχους χώρους», δήλωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων, Μάκης Εσκίογλου.
Σημειώνεται τέλος πως τα όργανα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος