Να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους απολυμένους της ΕΒΖ ζητούν οι βουλευτές του ΚΚΕ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών με θέμα την καταβολή των αποζημιώσεων στους απολυμένους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ.

Η Ερώτηση

“Το πολιτικό και το οικονομικό έγκλημα, που συντελέστηκε με το κλείσιμο και την πώληση  της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, είχε ως συνέπεια την απόλυση των εργαζομένων, οι οποίοι μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν λάβει ακόμα τις αποζημιώσεις που δικαιούνται. Η εταιρεία οφείλει στους εργαζόμενους περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις διαβεβαιώσεις κατά καιρούς που εισέπρατταν οι εργαζόμενοι έως σήμερα δεν έχει δρομολογηθεί από καμία κυβέρνηση η καταβολή των αποζημιώσεων. Για το ζήτημα αυτό οι εργαζόμενοι προσέφυγαν στην δικαιοσύνη  που με απόφαση της τους δικαίωσε. Παρ’ όλα αυτά ως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια από την πλευρά της κυβέρνησης προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί σε ποιες ενέργειες θα προβεί η κυβέρνηση έτσι ώστε να καταβληθούν οι οφειλόμενες αποζημιώσεις στους απολυμένους εργαζομένους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης”;

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος