Μουσικό διήμερο με Ρία Ελληνίδου και Χρήστο Παπαχρήστου στα Φάρσαλα

Ένα ακόμη μουσικό γεγονός πραγματοποιεί φέτος το καλοκαίρι ο Δήμος Φαρσάλων, επ’ αφορμή των λατρευτικών εκδηλώσεων για την Πολιούχο Αγία Παρασκευή και στο πλαίσιο του πλούσιου «Πολιτιστικού Καλοκαιριού».

Συγκεκριμένα, το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου θα λάβουν χώρα δύο συναυλίες με τους Ρία Ελληνίδου και Χρήστο Παπαχρήστου, στην πλατεία Λαού των Φαρσάλων.
Μαζί με τη Ρίτα Ελληνίδου θα είναι η Ορχήστρα «Ρυθμός» η οποία δημιουργήθηκε το 2012 στη πόλη του Βόλου από τον Μαέστρο Νίκο Χιώτογλου και μια παρέα μουσικών και σε συνεργασία με την Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως τους Κώστα Μακεδόνα, Γιάννη Κότσιρα, Διονύση Σαββόπουλο, Γλυκερία, Έλλη Πασπαλά, Ανδρέα Κατσιγιάννη κ.ά.
Αποτελείται από 15 μουσικούς ποικίλων οργάνων (μπουζούκια, πιάνο, πλήκτρα, κιθάρες, καβάλ, κανονάκι, κρουστά, μπάσο, βιολί, ντράμς, ακορντεόν, φλάουτο).
Φέτος συνεργάζεται ξανά με την καταξιωμένη νέα τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου και τον φέρελπι λαϊκό τραγουδιστή Θάνο Ματζίλη σε ένα μουσικό ταξίδι σε παραδοσιακά και λαϊκά μονοπάτια.
Η συναυλία της Ρίας Ελληνίδου στις 25 Ιουλίου θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Χρήστος Παπαχρήστος γνωστός απ’ το πλούσιο μουσικό του έργο με 7 προσωπικούς του δίσκους, τις εκρηκτικές του ζωντανές εμφανίσεις καθώς και από τις ποιοτικές συνεργασίες του σε όλη την Ελλάδα με αποκορύφωμα το να είναι για χρόνια ο κύριος ερμηνευτής των μεγάλων συνθετών Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Χατζηνάσιου.
Την Αρετή Παπαναστασίου την συναντάμε στο πλευρό του Χρήστου Παπαχρήστου τα τελευταία δέκα χρόνια σαν το δίδυμο που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε τι και πλέον την ανακαλύψαμε και δισκογραφικά με δικά της τραγούδια που γνωρίζουν ήδη επιτυχία.
Μαζί τους ο Παναγιώτης Χολέβας στα πλήκτρα και ο Χρήστος Φουκαλάς στο μπουζούκι.
Η συναυλία του Χρήστου Παπαχρήστου θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος