Μουσικά Χριστούγεννα στο κανάλι της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του δήμου Λαρισαίων

Η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζει το πρόγραμμα «Play & Talk. Μουσικά Χριστούγεννα με τον δικό μας Άι Βασίλη» των Τμημάτων Κιθάρας και Μουσικοκινητικής Αγωγής στις Λέσχες Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων (Ηπειρώτικα + Πυροβολικά) ατο κανάλι της στο YouTube την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00. https://www.youtube.com/watch?v=BU6IGW2EIco

Πρόκειται για μια ιδέα, βασισμένη στο λογοτεχνικό βιβλίο «12 μέρες από τη ζωή του Άι Βασίλη» της Εύης Κοντόρα και στη μουσική της εκπαιδευτικής έκδοσης «Μικρό Ρεσιτάλ» του Ευάγγελου Μπουντούνη.
Δύο παιδιά γράφουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη απογοητευμένα από τις «υπηρεσίες» του. Αυτός με τη σειρά του στέλνει μια απροσδόκητη απάντηση. Η αγάπη, η μουσική, οι ομορφιές της ζωής, η προσπάθεια για τη δημιουργία ενός αλλιώτικου κόσμου είναι τα πιο όμορφα δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα.
Είναι το τρίτο βίντεο των παιδιών στη διάρκεια ενός χρόνου. Μια σημαντική προσπάθεια έκφρασης της δημιούργικότητάς τους μέσα σε μια σύνθετη και δύσκολη συνθήκη.
Συμμετέχουν οι μαθητές: Ερμής Βάης, Ιωάννα Γκέκα, Λυδία Διαβάτη, Γιώργος Ζαγορίτης, Γιώργης Καράμπαλης, Σταύρος Καράμπαλης, Μάριος Κουσιωρής, Δημήτρης Μεταξάς, Δημήτρης Μπάρμπας, Νίκος Ντίνας, Ευτυχία Ντράχα, Ευάγγελος Πατσιούρας, Θωμάς Σαμαντόπουλος, Στέλιος Σταβάρας, Κωνσταντίνος Στεργιώτης και ο υπεύθυνος μαθημάτων Αχιλλέας Σίμος.
Στη φωνή του Άι Βασίλη, ο ηθοποιός Βασίλης Καρμίρης.
Παραγωγή, καλλιτεχνική και τεχνική επιμέλεια: Αχιλλέας Σίμος
Τεχνική Υποστήριξη: Δημήτρης Καραγούγας
Τα γυρίσματα έγιναν με βάση τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος