Μαθητές παρέδωσαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Τρόφιμα παρέδωσαν μαθητές σχολείων της πόλης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις ανάγκες των συμπολιτών που στηρίζονται από τη Δομή με αφορμή και τις γιορτές που διανύουμε.
Οι μαθητές του 13ου νηπιαγωγείου Λάρισας, καθώς επίσης και οι μαθητές του 9ου δημοτικού, του 13 δημοτικού, του 1ου Δημοτικού σχολείου, του 1ου Λυκείου Λάρισας με τη συνεργασία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του κάθε σχολείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ευπαθών ομάδων της πόλης.

Μαθητές παρέδωσαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας
Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να κατανοήσουν το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.
Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίοι ευχαρίστησαν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τα είδη, που προσέφεραν, τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος