Λήγει η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για την προκήρυξη της ΕΛΑΣ στην Θεσσαλία

Λήγει στις 23 του μηνός η προθεσμία υποβολής  των απαραίτητων δικαιολογητικών  για την προκήρυξη της ΕΛΑΣ που αφορά την πρόσληψη 30 ψυχολόγων και 30 γιατρών διαφόρων εδικοτήτων. Οι θέσεις αφορούν και την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι από  το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη εξήντα ιδιωτών, ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού και συγκεκριμένα τριάντα ψυχολόγων, δεκαπέντε ψυχιάτρων, δεκατριών παθολόγων και δύο πνευμονολόγων.

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων, και τα περιφερειακά ιατρεία, που συστάθηκαν πρόσφατα με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας.

Σημειώνεται ότι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 24-11-2021 μέχρι και την 15:00 ώρα της 23-12-2021.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος