Λάρισα: Συνέδριο για την καινοτομία παρουσία του Υπ. Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη

Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα, «Εκπαιδεύοντας στην Καινοτομία» διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το JOIST Πάρκο Καινοτομίας.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη Λάρισα, την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Καλλισθένους & Θεοφράστου) και την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, στον χώρο του JOIST Πάρκου Καινοτομίας (Βαλτετσίου και Τριπόλεως), με παράλληλη ζωντανή μετάδοση (livestreaming) για εξ αποστάσεως παρακολούθηση στο κανάλι YouTube του ΕΚΔΔΑ.

Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Μ. Βορίδη, του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστου Δήμα, εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ακαδημαϊκών και εμπειρογνωμόνων διεθνούς κύρους. Κατά τη δεύτερη ημέρα, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες τόσο από τον χώρο της επιστήμης, όσο και από το πεδίο της δημόσιας διοίκησης.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδείξει τη σημασία της καινοτομίας στον δημόσιο τομέα παραθέτοντας καλές πρακτικές που αναπτύχθηκαν και εφαρμόζονται στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες και μπορούν να αξιοποιηθούν από δημόσιους φορείς και οργανισμούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος