Λάρισα: Σεμινάριο φωτογραφίας για αρχάριους στον Μύλο του Παππά

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, ανακοινώνει τη διοργάνωση φωτογραφικού σεμιναρίου διάρκειας 4 μηνών που θα υλοποιηθεί στον Μύλο του Παππά με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσου έκφρασης. Ο κύκλος των μαθημάτων πλαισιώνεται από παρουσιάσεις φωτογράφων, εξωτερικές λήψεις για πρακτική εφαρμογή, ανάθεση ασκήσεων και κριτική ανάλυση των φωτογραφιών που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής.

Η είσοδος στον χώρο προϋποθέτει Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης SARS-Cov-2 (έως 6 μήνες από τη διάγνωση), ή αρνητικό εργαστηριακό rapid test αντιγόνου (έως 24 ώρες πριν τη προσέλευση στο σεμινάριο).
Έναρξη: Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, στις 19.30 στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα. Αριθμός θέσεων: 12 Ημέρα και ώρα διεξαγωγής: Κάθε Πέμπτη 19.30 – 21.00 Ενημέρωση / πληροφορίες: T: 6944241177 (Ανδρέας Κατσάκος), E: katsakos@gmail.com Διάρκεια: 4 μήνες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος