Λάρισα: Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από δημοτικά σχολεία

Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσε το 44ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας τα οποία προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Αντίστοιχη πρωτοβουλία ανέλαβε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, οι συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία της πόλης με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Τα τρόφιμα παρέδωσαν εκπροσωπώντας το 22ο δημοτικό σχολείο, οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια κ. Σ. Κουτσιανοπούλου, το γυμναστή κ. Β. Σαρακίνα καθώς και την εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ε. Πλαστήρα.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου για λειτουργία και το έργο που επιτελείται στη Δομή ενώ τους ευχαρίστησαν για τα είδη που τους προσέφεραν.

Λάρισα: Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από δημοτικά σχολεία

Από την πλευρά του 44ου δημοτικού σχολείου η διευθύντρια κ. Μ. Κουκώλη Μαρία και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων συγκέντρωσαν τα τρόφιμαγια την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Παράλληλα η κ. Κουκώλη κατά τη διάρκεια της παράδοσης των τροφίμων επεσήμανε ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει μαθητές και γονείς που συμμετείχαν με χαρά στη δράση αυτή και τους ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία.

Τα τρόφιμα παρέλαβε το στέλεχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος γ. Παπαδόντας ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά και τους ενημέρωσε για το ρόλο της Δομής.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος