ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να κατασκευαστεί επιτέλους ο νέος και ασφαλής δρόμος Ελασσόνας – όρια Π.Ε Κοζάνης και η παράκαμψη Ελασσόνας

Ο ακατάλληλος και επικίνδυνος δρόμος Ελασσόνας μέχρι τα όρια με την Π.Ε Κοζάνης, έπρεπε να είχε κατασκευαστεί εκ’ νέου, εδώ και δύο δεκαετίες, με σύγχρονες προδιαγραφές, όπως και η παράκαμψη της Ελασσόνας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, που ζητά να ολοκληρωθούν άμεσα οι μελέτες και να γίνουν τα έργα.

“Παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις όλα αυτά τα χρόνια, από όλες τις κυβερνήσεις Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, δεν έχει προχωρήσει καν η ολοκλήρωση των μελετών.

Η νεοδημοκρατική περιφερειακή αρχή, που διοικεί εδώ και 13 χρόνια την περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν προώθησε αυτό το σημαντικό έργο, αλλά εξαντλεί τη δράση της στην συντήρηση του απαρχαιωμένου και επικίνδυνου δρόμου.

Επιτέλους ας σταματήσει η διαχρονική κοροϊδία. Να ολοκληρωθούν άμεσα όλες οι σχετικές μελέτες και να κατασκευαστεί ο νέος και ασφαλής δρόμος Ελασσόνας μέχρι τα όρια με την Π.Ε Κοζάνης, όπως και η παράκαμψη της πόλης της Ελασσόνας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος