Κατάργηση του Π.Δ. 85/22 ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Λάρισας

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου έκοψε, όπως κάθε χρόνο, και φέτος την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους μαθητές του σχολείου .

Για τους «τυχερούς της χρονιάς» το δώρο ήταν δωροεπιταγή!
Παράλληλα, ο νέος σύλλογος γονέων προχώρησε σε γνωριμία και ενημέρωση με το σύλλογο διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου στο αμφιθέατρο, ξεκινώντας από το επίκαιρο θέμα των ημερών και δηλώνοντας την υποστήριξή του στα δίκαια αιτήματα των καλλιτεχνικών σωματείων για άμεση κατάργηση του Π.Δ. 85/22 και καμία υποβάθμιση των καλλιτεχνικών σπουδών.

Κατάργηση του Π.Δ. 85/22 ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Λάρισας

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχε χθες Τετάρτη 1/2/2023, στις 11 π.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και σήμερα Πέμπτη 2/3/2023 στις 11 π.μ. θα συμμετέχει στη συγκέντρωση μπροστά στο Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Επίσης την Κυριακή 5/2/2023 στις 11.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση που διοργανώνεται από το παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.
Ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού σχολείου θυμίζει εκ νέου το πάγιο αίτημα των Μουσικών Σχολείων για αναγνώριση του επιπέδου σπουδών των μαθητών τους και την άμεση ανάγκη για δωρεάν διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίων στην Ευρωπαϊκή Μουσική, την Βυζαντινή Μουσική και τα Παραδοσιακά Όργανα – ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος και η σχετική υπουργική απόφαση που παραμένει ανενεργή εδώ και χρόνια.
“Το μήνυμά μας είναι η ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των Μουσικών Σχολείων, η χρηματοδότησή τους και η ενίσχυσή τους με προσωπικό και εξοπλισμό να αποτελέσει προτεραιότητα, ώστε κάθε νέα χρονιά να μας βρίσκει ακόμη πιο αισιόδοξους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος