Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για την πορεία ειρήνης

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην πορείας ειρήνης που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας μέλος ΕΕΔΥΕ με εκκίνηση στις 18:30 από τη πλατεία Ταχυδρομείου, την Κυριακή 22 του Μάη, απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του: “Η περίοδος που διανύουμε κρύβει πολλούς κινδύνους για τον λαό της χώρας μας και της περιοχής και για αυτό τον λόγο καλούμε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πολεμικό ορμητήριο ενάντια σε άλλους λαούς και χώρες και με ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία συνεχίζει την πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκεται όλο και βαθύτερα στο κουβάρι των ανταγωνισμών και των πολεμικών συγκρούσεων. Στόχος όλης αυτής της εμπλοκής είναι η γεωστρατηγική αναβάθμιση της ελληνικής αστικής τάξης, που διεκδικεί μερίδιο από τη λεία της κλοπής των λαών της περιοχής και εντείνει την επιθετικότητά της.
Όσον αφορά την πόλη μας και την περιοχή μας συνολικότερα έχει μετατραπεί σε μία απέραντη ΑμερικαναΝΑΤΟική βάση. Η νέα παρουσία των MQ-9 Reaper και τα έργα δεκάδων εκατ. ευρώ στο αεροδρόμιο της 110 ΠΜ με σκοπό την δημιουργία μόνιμων υποδομών για τις ανάγκες της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας Ευρώπης – Αφρικής (USAFE – AFAFRICA), αντίστοιχα η βάση στο Στεφανοβίκειο, η μετατροπή του λιμανιού του Βόλου σε πύλη προώθησης των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών φονιάδων στο πολεμικό μέτωπο μόνο ασφάλεια δεν μπορεί να προσφέρει στον λαό της περιοχής μας, αφού γινόμαστε «μαγνήτης» σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο πολεμικής σύγκρουσης”.
“Κανένας να μην πιστέψει πως όλοι αυτοί σκέφτονται το λαό, προσφέρουν ασφάλεια και ανάπτυξη”, προσθέτει το ΕΚΛ καλώντας όλους τους πολίτες σε πάλη για απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος