Ημερίδα για τη λίμνη Κάρλα από το Γυμνάσιο – Λύκειο Αρμενίου

Eπιστημονική – ενημερωτική ημερίδα συνδιοργάνωσαν το Γυμνάσιο –ΛΤ Αρμενίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, Europe Derict Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Δήμος Κιλελέρ στο χώρο του Γυμνασίου Αρμενίου με θέμα «Η ανασύσταση της Κάρλας και τα οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες». Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του σχετικού περιβαλλοντικού προγράμματος του σχολείου.

Ημερίδα για τη λίμνη Κάρλα από το Γυμνάσιο – Λύκειο Αρμενίου
Εισηγητές στην εκδήλωση ήταν οι: Κ. Αγοραστός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Ί. Κάκγαλου καθηγήτρια ΔΠΘ, Δ. Μιχαλάκης δασολόγος, Δ. Οικονομίδης καθηγητής φυσιογνώστης Μ.Ε., Α. Οικονομίδης ιατρός, Γ. Τουφεξής Προϊστάμενος Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας. Γ. Τρακάλα υποψήφια διδάκτωρ Ιονίου Πανεπιστημίου, Α. Τσιρούκης Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και Ο. Τσιούρβα Περιφερειακή Διευθύντρια Θεσσαλίας ΟΑΕΔ.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Β. Ζιάκα και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αρμενίου με ΛΤ Δ. Σακελλαρίου.
Ημερίδα για τη λίμνη Κάρλα από το Γυμνάσιο – Λύκειο Αρμενίου
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δ. Νασίκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τ. Δόκου, οι Αντιδήμαρχοι Ι. Πινάκα, Κ. Φιλιππούλης, Κ. Χατζηκωνσταντίνου και Β. Χλιάπη –Γκουνιαρούδη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Α. Βαρδακούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Κιλελέρ και Λαρισαίων Ε. Ζωιοπούλου, Σ. Καλέτσιος, Ι. Μπακαλόπουλος και Ρ. Καραλαριώτου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, οι πρόεδροι των ΤΚ και μέλη των ΤΣ Αρμενίου, Νίκης και Κιλελέρ Δ. Καραμήτρος, Γ. Τσικόπουλος και Θ. Ζιόμπουρας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και μαθητές των σχολείων. Πριν την εκδήλωση πρόγραμμα παρουσίασε σύνολο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος