‘Έτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ιωνικό η Λάρισα

Με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (21/01) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, η Λάρισα, ενόψει και του αυριανού αγώνα στη Νίκαια με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League.Η Λάρισα θα ταξιδέψει στην Αθήνα με όλους του αθλητές της στην διάθεση του τεχνικού Φώτη Τακιανού, πλην του τραυματία Μάριν Μάριτς και του Γιάνις Μπέρζινς ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

‘Έτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ιωνικό η Λάρισα

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Λάρισα, Άρης Γκαμπέτας, χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Ιωνικό ένα παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή.
“Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά τη νίκη επί του Άρη. Γνωρίζουμε ότι η αυριανή αναμέτρηση με τον Ιωνικό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλει μεγάλη προσοχή εάν θέλουμε να έχουμε συνέχεια στις επιτυχίες”.
Ο κ. Γκαμπέτας αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, τονίζοντας ότι “είναι ένα πρωτάθλημα αρκετά δύσκολο με αποτελέσματα που δεν τα περιμένεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εξελιχθεί η συνέχεια του. Είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής, ελπίζοντας την επόμενη χρονιά να είμαστε καλύτεροι. Περιμένουμε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο της Λάρισας”.

‘Έτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ιωνικό η Λάρισα
Σε δηλώσεις του για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο Θοδωρής Ζάρας, δήλωσε:
“Δύσκολο παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό με τα προηγούμενα που δώσαμε το τελευταίο διάστημα. Είναι ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα μας και αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, όπως στην Πάτρα και με τον Άρη, είμαι σίγουρος πως έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι.
Η ομάδα του Ιωνικού έχει αποδείξει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια έως το φινάλε τους και αν χαλαρώσεις σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Έχουμε εστιάσει στους παίκτες – «κλειδιά» των «κυανόλευκων» και αν ανταποκριθούμε σωστά, μπορούμε να πάρουμε το «ροζ» φύλλο αγώνος στην επιστροφή μας για Λάρισα.
Μεσοβδόμαδα, προερχόμενοι και από ένα «χιτσκοκικό» φινάλε στον αγώνα με τον Άρη, δουλέψαμε στα προβλήματα τα οποία είχε εστιάσει ο προπονητής μας και πλέον πηγαίνουμε στην Νίκαια για την τρίτη διαδοχική μας νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο θα φτιάξει ακόμη καλύτερο, το ήδη ωραίο κλίμα, που έχουμε δημιουργήσει στην ομάδα μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος