Ετήσιες παραστάσεις της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου

Πραγματοποιούνται την ερχόμενη εβδομάδα στις 21 και 22 του μηνός,  οι  ετήσιες παραστάσεις  της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου.

Οι γονείς και οι φίλοι του χορού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και σκηνικό αποτύπωμα της απαιτητικής και συστηματικής προσπάθειας που κατέβαλαν μαθήτριες, μαθητές και διδάσκουσες στη διάρκεια του διδακτικού έτους.

Χορεύουν οι τάξεις προνηπίων, νηπίων, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου,  ενηλίκων, σύγχρονου Χορού εφήβων/νέων, Φυτωρίου, σε χορογραφίες που έχουν δημιουργήσει και επιμεληθεί οι διδάσκουσες  Ευγενία Γαζίζοβα, Αθηνά Μανώλη, Νικολέτα Μπατζαλέξη, Κατερίνα Μπούτου, Βασιλική Σουλτούκη.

Επίσης συμμετέχουν σπουδάστριες του Β΄Έτους της Ανώτερης Σχολής Χορού με χορογραφίες που δίδαξε η καθηγήτριά τους Κατερίνα Μπούτου.

Τα κοστούμια δημιούργησε η Ελένη Ψύρρα.

Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου υπόσχεται δύο γιορτινές βραδιές, γεμάτες χορό, μουσική, χρώμα, στις οποίες θα πρωταγωνιστεί το μεράκι και η δροσιά των νεαρών και μεγαλύτερων  χορευτών. Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 8μ.μ στο Δημοτικό Ωδείο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος