Επιτυχές το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στα Τρίκαλα

Με έμφαση στη διοργάνωση και τη φιλοξενία, ο Δήμος Τρικκαίων και οι συνδιοργανωτές του Πανελλήνιου Ανοικτού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για νέους και παιδιά, υποδέχθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση που υλοποιήθηκε στα Τρίκαλα, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, ήταν η πρώτη μετά την πανδημία σε τόσο υψηλό επίπεδο. Οι κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων, Μίνι Παμπαίδων – Μίνι Παγκορασίδων με 120 αθλητές, οι συνοδοί, τα μέλη των προπονητικών ομάδων απήλαυσαν “ένα ξεχωριστό διήμερο στα Τρίκαλα, με το πινγκ πονγκ, που συνεχώς αποκτά φίλους και στα Τρίκαλα, να είναι στην πρώτη γραμμή”.

Επιτυχές το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στα Τρίκαλα

Τόσο η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, Εφη Λεβέντη, όσο και ο αντιπρόεδρος του μουσείου Τσιτσάνη, Μιχάλης Λάππας, παρέστησαν στην έναρξη του πρωταθλήματος και στην απονομή των μεταλλίων, με τον Δήμο Τρικκαίων να βρίσκεται δίπλα στους συνδιοργανωτές: την πανελλήνια ομοσπονδία ΕΦΟΕπΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) και τον ΦΑΣΤ (“Φιλόδοξος” Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων), σε συνεχή συνεργασία με την ΠΕ Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος