Επιστολή διαμαρτυρίας Α. Βαγενά για την κινητή μονάδα Αλτσχαϊμερ στο νομό Λάρισας

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Υφυπουργό Υγείας, κ. Ζ. Ράπτη, σχετικά με την από 29/07/2022 αιφνίδια ανάκληση της απόφασης της 20/04/2022 για Κινητή Μονάδα νόσου Αλτσχάιμερ στο νομό Λάρισας απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας, κ. Άννα Βαγενά.

Η απόφαση αυτή που είχε ληφθεί έπειτα από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις της Άννας Βαγενά και άλλων Λαρισαίων βουλευτών της συμπολίτευσης στο Υπουργείο Υγείας, ακυρώθηκε ξαφνικά πριν από λίγες μέρες, προκαλώντας την έντονη έκπληξη και αντίδραση της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Λάρισας (Ε.Ε.Ν.Α.Λ.).

Στην επιστολή της η κ. Βαγενά, επισημαίνει μεταξύ άλλων: “Έλαβα επιστολή διαμαρτυρίας από την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών νομού Λάρισας (Ε.Ε.Ν.Α.Λ.), με την οποία ενημερώθηκα ότι με την από 29/07/2022 ΑΔΑ: 9Λ2Π465 ΦΥΟ-8 29-7-2022, η ως άνω Ε.Ε.Ν.Α.Λ. αποκλείστηκε από την πρόσκληση υποβολής φακέλου για συμμετοχή στη διεκδίκηση χρηματοδότησης από το ευρωπαϊκό πακέτο 2021-2023.
Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να εκπληρωθεί το δίκαιο αίτημα της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών νομού Λάρισας για την εφαρμογή της ήδη εγκεκριμένης από 20/04/2022 ΑΔΑ: 9ΨΣΛ465 ΦΥΟ-427, η οποία προέβλεπε Κέντρο Ημέρας και Κινητή Μονάδα για τη Λάρισα, και παρακαλώ να γίνει συμπληρωματική προκήρυξη χρηματοδότησης για Κέντρο Ημέρας και Κινητής Μονάδας, ώστε ο νομός Λάρισας να αποκτήσει τις αναγκαίες δομές, για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών των ατόμων με άνοια και των οικογενειών τους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος