Επιστημονική εκδήλωση στην Λάρισα για τον “Ανθρώπινο παράγοντα στη χειρουργική πράξη”

Στο πλαίσιο των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων, η Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Ιατρονομικά ζητήματα: Ο ανθρώπινος παράγοντας στη χειρουργική πράξη».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, “η μελέτη του ανθρώπινου παράγοντα αποτελεί ένα από τα καυτά θέματα των ημερών και ειδικά λόγω της  επιδημίας Covid-19 έχουν προκύψει διάφορα ιατρικά ζητήματα με ποικίλες προεκτάσεις. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια προσπάθεια ανάλυσης κατά πόσο ο ανθρώπινος παράγοντας επηρεάζει το τελικό ιατρικό αποτέλεσμα”. 

Εκ παραλλήλου θα συζητηθεί το νομικό πλαίσιο στο οποίο κινείται ο σύγχρονος χειρουργός και θα αναλυθούν αμφισβητούμενα θέματα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 9 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» στο νέο κτίριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Θα συντονίσει ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής, Καθηγητής Δημήτριος Ζαχαρούλης, καθώς και ο Καθηγητής  Καρδιολογίας, Φίλιππος Τρυποσκιάδης.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας της Covid-19

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος