Ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στην έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας το 2021, αναφέρεται ο Σύλλογος των Εργαζομένων της Περιφέρειας, με αφορμή την κατεπείγουσα και δια περιφοράς συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση θα εξεταστεί εισήγηση για την έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος 2021, στην οποία προτείνεται η πρόσληψη πέντε Γεωπόνων και τριών Πολιτικών Μηχανικών, ενώ οι ανάγκες της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο σύνολό τους είναι πολλαπλάσιες, σύμφωνα με τον Σύλλογο των Εργαζομένων.
Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων για το θέμα των προσλήψεων ότι “αν ληφθεί υπόψη ότι με με την “Κινητικότητα” αντί να ενισχυθεί με προσωπικό η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αυτή αποδυναμώνεται (για παράδειγμα στην ΠΕΜΣ υφίσταται άμεσα αρνητικό ισοζύγιο καθώς έρχονται δύο υπάλληλοι ενώ θα αποχωρήσουν τέσσερις), είναι κατανοητό ότι οι ανάγκες για μόνιμο προσωπικό είναι αυξημένες. Επίσης, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι αποχωρήσεις καθότι πολλοί συνάδελφοι είναι κοντά σε ηλικία συνταξιοδότησης”.
Καταλήγοντας ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας ζητά “την αύξηση των προσλήψεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, διότι η καρδιά της είναι οι μόνιμοι υπάλληλοί της και αυτό το δυναμικό πρέπει να ενισχυθεί ουσιαστικά και άμεσα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος