Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας: Η ψυχολογία των καταναλωτών έχει αλλάξει αισθητά

Η αγορά της Λάρισας και για αυτή την εβδομάδα, παραμένει στο κόκκινο και θα συνεχίσει να λειτουργεί με click inside και click away κατά επιλογή του πελάτη.

Οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να κάνουν τις αγορές τους με ραντεβού, ενώ ως ωράριο λειτουργίας ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας προτείνει το θερινό, το οποίο έχει ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 08:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00
ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ : 08:00 – 14:00
ΣΑΒΒΑΤΟ : 08:00 – 14:30

Από το Σάββατο 8 ΜαΪου μειώνθηκε το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500τ.μ. σε 50τ.μ. ανά άτομο.
“Όλα πια δείχνουν ότι οδεύουμε προς την κατάργηση των SMS και στο πλήρες άνοιγμα της αγοράς, μέσα στις επόμενες ημέρες. Εκτιμούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, καθώς και μετά το άνοιγμα της εστίασης, η ψυχολογία των πολιτών και καταναλωτών έχει αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο και επιπλέον βαδίζουμε πια με μεγαλύτερη ασφάλεια, έχοντας ως σύμμαχο μας τα self-tests που μπήκαν στη ζωή μας και τον εμβολιασμό που προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Ας συνεχίσουμε να τηρούμε λοιπόν, όπως έτσι κι αλλιώς κάναμε μέχρι τώρα με υπευθυνότητα, όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά γράμμα και να αποφύγουμε όσο μπορούμε τις εικόνες συνωστισμού έξω από τα καταστήματα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στον επιθυμητό μας στόχο” αναφέρει η διοίκηση του Συλλόγου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος