Έλεγχοι σε Γηροκομείο και κοιτώνες της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής

Οπτικό έλεγχο στο γηροκομείο της Λάρισας και στο κεντρικό κτίριο των κοιτώνων των σπουδαστών της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής, πραγματοποίησε ο Δήμος Λαρισαίων και ο αντιδήμαρχος Ντ. Διαμάντος με τους μηχανικούς του ΤΕΕ, Γιάννη Μαρκατά και Γιάννη Λύτρα.

Έλεγχοι σε Γηροκομείο και κοιτώνες της Αβερωφείου Γεωργικής ΣχολήςΣτο Γηροκομείο δεν διαπιστώθηκαν βλάβες στα στοιχεία του φέροντος οργανισμού του κτιρίου. Διαπιστώθηκαν ωστόσο ζημιές σε σημεία της εξωτερικής τοιχοποιίας με πτώση σοφάδων και σπασίματα τζαμιών. Δόθηκαν οδηγίες στη διεύθυνση του Γηροκομείου για την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας και την διαμονή των τροφίμων στο κτίριο.
Στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή δεν διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο πρώτη σοβάδων. Κατόπιν οδηγιών προς τη Διεύθυνση της σχολής οι σπουδαστές θα συνεχίσουν τη διαμονή τους στο ισόγειο του κτιρίου.

Επίσης κλιμάκια του Δήμου Λαρισαίων, μαζί με μηχανικούς του ΤΕΕ βρέθηκαν στην Μάνδρα και το Κουτσόχερο. Τέλος, κλιμάκια μηχανικών του Δήμου μαζί με μηχανικούς μέλη του ΤΕΕ, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο φόρων, αύριο θα πραγματοποιήσουν ελέγχους σε δημόσια κτίρια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος