Εκδήλωση στήριξης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα αλληλεγγύης του δήμου Φαρσάλων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης για να να δοθούν σε άπορες οικογένειες. Εκδήλωση στήριξης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων
Στη μουσική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, όπου τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία, παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο οποίος εξήρε το κοινωνικό έργο του δήμου Φαρσάλων.

Εκδήλωση στήριξης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων
Ο δήμαρχος Φαρσάλων, κ. Μάκης Εσκίογλου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι “είμαστε εδώ όλοι για καλό σκοπό για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Εύχομαι από ψυχής χρόνια πολλά και υγεία σε όλους”.

Εκδήλωση στήριξης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων
Η αντιδήμαρχος – υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Σοφία Χατζηπλή, στάθηκε στο μεγάλο κοινωνικό έργο που, όπως είπε, παράγει ο δήμος Φαρσάλων.

Ακολούθησε μουσική βραδιά με έντεχνη, λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από τον Δημήτρη Υφαντή και το τριμελές μουσικό του σχήμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος