ertnews.gr

Εγκαινιάστηκε η έκθεση για την στολή του Εύζωνα στην 1η Στρατιά

29/10 13:16
Εγκαινιάστηκε η έκθεση για την στολή του Εύζωνα στην 1η Στρατιά

Tα εγκαίνια της έκθεσης πινάκων με θέμα «Η Ευζωνική στολή – Η Ιστορική διαδρομή της μέσα από 40 έργα του Γιάννη Μυλωνά» πραγματοποιήθηκαν από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιπτέραρχο (Ι) Γρηγόριο Πρεζεράκο.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση για την στολή του Εύζωνα στην 1η Στρατιά
Η εκδήλωση άρχισε με τον αγιασμό, στον οποίο χοροστάτησε ο σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ ακολούθησε παρουσίαση της ιστορίας και των δράσεων της Προεδρικής Φρουράς.
Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστρατήγος Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιπτεράρχος (Ι) Γρηγορίος Πρεζεράκος.

Η ξενάγηση των παρευρισκομένων πραγματοποιήθηκε στην έκθεση πινάκων, από προσωπικό της Προεδρίας της Δημοκρατίας και στην «Έκθεση Πολεμικής Ιστορίας», από προσωπικό της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις Θρησκευτικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές Αρχές της πόλης, αντιπροσωπεία του επιτελείου της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ και πλήθος πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version