Εαρινή συναυλία του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

Ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας “musicArte” προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 7:00μ.μ. στην ετήσια εαρινή συναυλία των μουσικών εργαστηρίων.

Εαρινή συναυλία του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Θεάτρου “Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη” στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας.

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αποχής από τη μουσική σκηνή λόγω της πανδημίας οι μικροί και μεγάλοι μουσικοί των εργαστηρίων πιάνου, αρμονίου, ακορντεόν, κιθάρας, κρουστών, μοντέρνου και κλασικού τραγουδιού του συλλόγου μαζί με τους καθηγητές τους θα παρουσιάσουν ένα μικρό αξιόλογο δείγμα της δουλειάς τους, καλωσορίζοντας μουσικά το καλοκαίρι με ευχάριστες μελωδίες του ελληνικού και διεθνούς κλασσικού και μοντέρνου ρεπερτορίου. Συμμετέχουν τμήματα μουσικής προπαιδείας και μουσικού νηπιαγωγείου καθώς και το προκαταρκτικό τμήμα της παιδικής χορωδίας “musicArte”.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ελασσόνας και της Αντιδημαρχίας πολιτισμού, παιδείας και δια βίου μάθησης. H είσοδος είναι ελεύθερη με υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος