Δήμος Λαρισαίων: Κάλεσμα στους δημότες να στηρίξουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Κορασίδων

Για την φιλοξενία μιας ακόμα μεγάλης διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης ετοιμάζεται η πόλη της Λάρισας και ο Δήμος Λαρισαίων.
Ο λόγος για το Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κορασίδων, (Fina Youth Women (U16) Water Polo World Championship), που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από τις 21 εως τις 27 Αυγούστου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, ενώ το κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας θα χρησιμοποιηθεί για τις προπονήσεις των ομάδων.

Στο πρωτάθλημα κορασίδων κάτω των 16, θα συμμετάσχουν οι εξής Εθνικές ομάδες: Ελλάδα, Αυστραλία, Κροατία, Ισπανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Ελβετία, Τουρκία, ΗΠΑ, και Νότιος Αφρική. Η διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού θα προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας του πόλο, ενώ σημαντικά είναι και τα οφέλη για την τοπική οικονομία, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λαρισαίων δημιούργησε video με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΛ Β. Μόρα να απευθύνουν κάλεσμα στους Λαρισαίους να παρακολουθήσουν τους αγώνες (ελεύθερη είσοδος), να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητριών και να αναδείξουν τα βαθιά αισθήματα φιλοξενίας της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος