Δήμος Λαρισαίων: Αρχισε η διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ για 2382 νοικοκυριά

Ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, η διανομή τροφίμων μέσω του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ». Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιείται καθημερινά από τις 09:00-14:00, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας.

Στη συγκεκριμένη διανομή για το Δήμο Λαρισαίων, ωφελούμενα είναι 2382 νοικοκυριά με σύνολο 4430 μελών και θα διανεμηθούν τα ακόλουθα προϊόντα: Ελαιόλαδο, Αλεύρι, Ρύζι, Φακές, Φασόλια, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Πραλίνα Φουντουκιού, Μαρμελάδα, Πελτές Ντομάτας, Corn Flakes (για νοικοκυριά με 4-8 μέλη) 3 ΒΥΣ: Σαμπουάν, Υγρό Πιάτων, Καθαριστικό Γενικής Χρήσης και 3 Νωπά προϊόντα: Βόειο κρέας (εκτός μονομελών νοικοκυριών), Χοιρινό κρέας (μόνο για μονομελή νοικοκυριά), Φέτα.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.
Η διαδικασία της διανομής θα γίνει μέσω της μεθόδου «Drive Through».
λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19.
Η ενημέρωση γίνεται με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα των δικαιούχων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος