Δήμος Λαρισαίων: Ανταλλαγή απόψεων για εθελοντισμό νεολαία με την πόλη της Ανάπα

Τις εμπειρίες τους από τις δράσεις εθελοντισμού και τις δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας της Λάρισας, μετέφεραν στην αδελφοποιημένη με την Λάρισα πόλη Ανάπα της Ρωσίας, εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων της Λάρισας.

Η ανταλλαγή των απόψεων, μέσω τηλεδιάσκεψης, έγινε στο πλαίσιο τριήμερου συνεδρίου που οργάνωσε η νεολαία του Δήμου της Ανάπα, με τίτλο «Εθελοντισμός και Νεολαία». Την τελευταία ημέρα στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης, δόθηκε η δυνατότητα παρέμβασης στο συνέδριο από τη Λάρισα και την πόλη Γόμελ της Λευκορωσίας.
Δήμος Λαρισαίων: Ανταλλαγή απόψεων για εθελοντισμό νεολαία με την πόλη της Ανάπα
Στην ομάδα της πόλη της Λάρισας συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νεολαίας και Αθλητισμού Δημήτρης Δεληγιάννης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Φωτεινή Μυσιρλή και μέλη του οργάνου, από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας οι Κώστας Πατσιούρας και Κώστας Κεδράς, από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού οι Καλυψώ Μασούρα και Αικατερίνη Χατζούλη, από τους Άγγελους της Χαράς η Κυριακή Τσιαντού, από το Σύλλογο Καρκινοπαθών η Ιωάννα Καραβάνα, από το Περιφερειακό Προσκόπων ο Δημήτριος Λαμπρούλης, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ο Γραμματέας του ΕΕΣ Λάρισας Γρηγόρης Κακάμπουρας.
Την οργάνωση και τον συντονισμό της τηλεδιάσκεψης εκ μέρους του Γραφείου Δημάρχου είχε ο Περικλής Καμάρης. Την μετάφραση στα ρωσικά έκανε ο Λεωνίδας Τζέκας και την τεχνική υποστήριξη ο Βασίλης Γκουντούμας από το τμήμα Υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων και Επικοινωνιών του Δ. Λαρισαίων.
Από τις παρεμβάσεις των φορέων διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κοινές απόψεις και δράσεις εθελοντισμού και εκφράστηκε η επιθυμία να οργανωθούν συναντήσεις δια ζώσης εθελοντικών φορέων, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, για την σύσφιξη των σχέσεων και την διάχυση της αδελφοποίησης στις τοπικές κοινωνίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος