Δήμος Κιλελέρ: 462 άτομα εμβολιάστηκαν στην Κινητή Μονάδα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία  η δεύτερη καμπάνια εμβολιασμού στις τοπικές κοινότητες του Ζαππείου, των Αγίων Αναργύρων, της Γλαύκης, του Ομορφοχωρίου, του Μ. Μοναστηρίου, του Αρμενίου και των γειτονικών χωριών του Δήμου Κιλελέρ. Η καμπάνια σχεδιάστηκε από τον Δήμο και την 5η ΥΠΕ, με το εμβόλιο της Pfizer.

Συνολικά εμβολιάστηκαν 462 άτομα εκ των οποίων τα 50 έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την οργάνωση και το συντονισμό του όλου εγχειρήματος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα της δεύτερης καμπάνιας και κάλεσε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να το κάνουν, το ταχύτερο δυνατό.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, δήλωσε: «Σήμερα ολοκληρώθηκε στις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ η δεύτερη καμπάνια εμβολιασμού του Δήμου μας. Συνολικά εμβολιάστηκαν και στις δύο καμπάνιες 750 συμπολίτες μας. Το ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι ότι 147  από αυτούς  έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου….Απευθύνω ύστατη  δραματική  έκκληση σε όλους τους συνδημότες μου και  σε όλους τους συμπατριώτες να ξεπεράσουν το φόβο τους και να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό….”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος