Δήμος Ελασσόνας: Προτεραιότητα η μελέτη για νέα στέγη στο 3ο δημοτικό σχολείο

Τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, προκειμένου να μεταφέρουν το αίτημα των γονέων για την ολική αντικατάσταση της στέγης του σχολείου, τμήμα της οποίας καταστράφηκε λόγω παλαιότητας και να ζητήσουν από το δήμαρχο να δοθεί προτεραιότητα στη μελέτη της νέας στέγης.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε την πρόεδρο του συλλόγου κ. Θεογνωσία Βαρσάμη και την γραμματέα κ. Αντωνία Γεωργούλα για τη συνάντηση και δήλωσε, ότι ως δήμαρχος, αλλά και ως γονέας έχει βάλει ως προτεραιότητα την καλή λειτουργία των σχολικών μονάδων και η συντήρηση των σχολείων θα συνεχιστεί παρά τα προβλήματα.
Δήμος Ελασσόνας: Προτεραιότητα η μελέτη για νέα στέγη στο 3ο δημοτικό σχολείο
Ειδικά για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, τόνισε, ότι έχει ήδη δώσει εντολή στην τεχνική υπηρεσία να εκπονήσει άμεσα τη μελέτη για την αντικατάσταση της στέγης, τμήμα της οποίας κατέρρευσε στην ταράτσα του κτιρίου. Συμπλήρωσε δε, ότι η μελέτη θα είναι έτοιμη σε πολύ σύντομο χρόνο και το έργο θα ολοκληρωθεί με διαδικασίες εξπρές.
Ο Σύλλογος Γονέων ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση στην καθαίρεση της σκεπής και ζήτησε να προωθηθεί τάχιστα η ολική αντικατάσταση της στέγης, ώστε να μην υποστεί το κτίριο περαιτέρω φθορές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος